miércoles, 28 de febrero de 2007

Xavi Hernández, jugador del F.C. Barcelona, guanyador del FIFA World Player 2007

Xavi Hernández, jugador del F.C Barcelona, guanyador del FIFA World Player 2007.

Ahir a Mónaco van nomenar al guanyador del FIFA World Player després de dos setmanes d’incògnita.

Xavi Hernández és el primer català que guanya aquest premi després de superar per 100 punts a grans jugadors com Luis García i Adriano.

Després de vint anys un jugador del Barça es nomenat FIFA World Player. Xavi emocionat, mentre li donaven el premi deia: “Mai havia estat tan feliç”.


Ahir a Mónaco Joseph Blatter, president de la FIFA, pronunciava el nom de Xavi Hernández com a guanyador del FIFA World Player 2007.
Al Teatre del Fort Antoine va acollir, desde las 22:00 de la nit, la gala del FIFA World Player en la qual capitans, entrenadors i seleccionadors escollien al Millor Jugador del Món. Xavi emocionat agraïa a tots els que l’havien ajudat a formar-se, a ser millor jugador i persona i en unes declaracions deia que “Mai havia estat tan feliç” A més a més deia que per ell era un orgull ser el primer català que guanyava aquest premi.
Xavi Hernández, jugador del F.C Barcelona, hagut d’esperar dues setmanes d’incògnita per saber els resultats i així quedava la classificació: 250 punts, Xavi Hernández; en segona posició Luis García (145 punts) i Adriano, jugador del Inter de Milán, amb 155 punts.
Xavi Hernández és de Terrassa, jugava a futbol com a centrecampista i una de les seves qualitats és la seva visió de joc. Els seus pares van decidir que anés a fer les proves del F.C. Barcelona als 12 anys. Després de superar-les ha anat entrenant i progressant fins que va jugar al Barça B. Aquest petit centrecampista va veure cumplir-se el seu somni als 18 anys, debutar amb el primer equip. Era un Barça-Valencia, en la final de la Supercopa d’Espanya el qual va ser titular i va marcar un dels tres gols que va encaixar el Barça al València. En la temporada 1999-2000 ja es va assentar com a titular. Aquest petit jugador és el més veterà de l’equip. Per tots els entrenadors que ha passat, ell sempre ha sigut i ha demostrat ser un dels pilars de l’equip i es veu reflexat en que solament amb 27 anys ja porta a l’esquena 350 partits. Quan va venir l’actual entrenador, Frank Rijkaard, sempre el va tenir com un dels referents al mig del camp. Desde el Mundial de Japó i Corea sempre ha entrat a les convocatòries de la selecció espanyola. Xavi Hernández ha marcat gols claus durant la seva trajectòria esportiva: en la Lliga contra el Real Madrid va marcar el gol de la victòria gràcies a una genialitat seva, en la Lliga de Campions va marcar un golàs desde fora de l’àrea i la seva principal virtut dintre del camp fer les seves passades magistrals.
Xavi Hernández es un jugador que no se’l veu gaire, no és meravellós amb la pilota com Ronaldinho, Kaká…però és un crac. Per això l’han nomenat Millor jugador del món 2007.

No hay comentarios: